02166561928

درونگرایی Introvert

Recent Posts
دسته‌ها

درونگرا چیست؟

فهرست محتوا

درونگرا چیست؟ 2

علائم مشترک.. 3

1 -در اطراف بودن افراد باعث کاهش انرژی شما می شود 3

2 -از تنهایی لذت می برید 4

3 -شما یک گروه کوچک از دوستان نزدیک دارید 4

4 -مردم غالباً شما را به عنوان ساکت توصیف می کنند و ممکن است شناختن شما دشوار باشد 4

5 -تحریک بیش از حد باعث می شود احساس حواس پرتی و تمرکز نداشته باشید 5

6 -شما بسیار خودآگاه هستید 5

7 -شما دوست دارید با تماشا یاد بگیرید 5

8- شما به مشاغلی می پردازید که استقلال را درگیر می کنند 5

درون گرایی در مقابل کمرویی. 6

باورهای غلط. 6

 

 

درون گرایی یک ویژگی شخصیتی است که با تمرکز بر احساسات درونی بیش از منابع تحریک خارجی مشخص می شود. درون گراها و برون گراها غالباً از نظر دو تقابل شدید مورد بررسی قرار می گیرند ، اما حقیقت این است که اکثر مردم جایی در وسط دروغ می گویند.

 

 

در حالی که افراد درونگرا حدوداً 25 تا 40 درصد از جمعیت را تشکیل می دهند ، هنوز هم باورهای غلط زیادی در مورد این تیپ شخصیتی وجود دارد. یادآوری این نکته نیز مهم است که درونگرایی همان اضطراب یا کمرویی اجتماعی نیست. درون گرا بودن به معنای اضطراب اجتماعی یا خجالتی بودن نیست.

 

درونگرا چیست؟

درون  گرایی یکی از اصلی ترین  ویژگی های شخصیتی است که در بسیاری از نظریه های شخصیت شناسایی شده است.

افرادی که درون گرا هستند تمایل دارند که رو به درون باشند ، یا بیشتر به جای اینکه به دنبال تحریک خارجی باشند  ، بیشتر بر روی افکار ، احساسات و حالات درونی متمرکز هستند.

به درونگرایی عموماً به عنوان بخشی از یک پیوستار همراه با  برون گرایی وجود دارد . درون گرایی نشان دهنده یک انتهای مقیاس است ، در حالی که برون گرایی انتهای دیگر را نشان می دهد.

اصطلاحات درونگرایی و برون گرایی (که اغلب برون گرایی نیز هجی می شود) با کار  کارل یونگ رواج پیدا کردند  و بعداً به بخشهای اصلی دیگر نظریه های برجسته از جمله  5 تئوری بزرگ  شخصیت تبدیل شدند. بعد درون گرایی – برونگرایی نیز یکی از چهار حوزه شناسایی شده توسط  شاخص نوع مایرز-بریگز  (MBTI) است. طبق بسیاری از نظریه های شخصیت ، همه دارای درجاتی از درونگرایی و برون گرایی هستند. با این حال ، مردم اغلب تمایل دارند که به یک روش یا روش دیگر خم شوند.

درون گراها تمایل دارند ساکت ، محفوظ و درون نگر باشند. برخلاف برون گراها که از تعامل اجتماعی انرژی می گیرند ، درون گراها باید در موقعیت های اجتماعی انرژی صرف کنند. افراد درون گرا پس از شرکت در یک مهمانی یا گذراندن وقت در جمع بزرگی از افراد ، معمولاً با گذراندن یک دوره زمانی تنها احساس نیاز به “شارژ مجدد” می کنند.

 

 

برای اینکه بدانید چرا برخی افراد درون گرا و برخی افراد برون گرا هستند ، درک نقشی که فیزیولوژی بدن شما بازی می کند مهم است. روشی که بدن شما به محیط بیرون پاسخ می دهد در تعیین سطح برونگرایی و درونگرایی شما نقشی اساسی دارد.

در سطح فیزیولوژیکی ، شبکه ای از سلولهای عصبی واقع در ساقه مغز معروف به سیستم فعال کننده شبکه (RAS) وظیفه تنظیم سطح تحریک از جمله بیداری و انتقال بین خواب و بیداری را دارد. 2

RAS همچنین در کنترل میزان اطلاعاتی که بیدار هستید را کنترل می کند. هنگامی که با تهدیدات احتمالی در محیط مواجه شوید ، RAS سطح تحریک شما را افزایش می دهد تا بتوانید هوشیار و آماده برای مقابله با خطر باشید. هر فرد از نظر سطح برانگیختگی یک نقطه تنظیم اساسی دارد. برخی از افراد به طور طبیعی دارای نقطه تنظیم بسیار بالاتری هستند ، در حالی که دیگران دارای نقطه تنظیم بسیار کمتری هستند.

روانشناس هانس آیزنک اظهار داشت که می توان این سطوح برانگیختگی را یک پیوستار دانست. طبق نظریه برانگیختگی برون گرایی وی:

  • 15 درصد از افراد نقطه تعیین شده کمی دارند ، به این معنی که به طور طبیعی سطح تحریک آنها کم است
  • 15 درصد از افراد دارای تنظیمات بالا هستند ، به این معنی که آنها به طور طبیعی بیشتر تحریک می شوند
  • 70 درصد مردم جایی در وسط پیوستار دراز می کشند

طبق نظریه آیزنک ، افراد درونگرا کسانی هستند که به طور طبیعی دارای سطح بالایی از برانگیختگی هستند. از آنجا که افراد درونگرا معمولاً سطح برانگیختگی بالایی را تجربه می کنند ، به دنبال فعالیت ها و محیط هایی هستند که بتوانند از تحریک بیش از حد فرار کنند. به دلیل سطح برانگیختگی بالایی که دارند ، هوشیارتر هستند و اطلاعات بیشتری از محیط می گیرند. با فرار از جایی برای داشتن وقت کافی برای شارژ ، این فرصت را به آنها می دهد تا آموخته ها را پردازش و تأمل کنند.

علائم مشترک

آیا تصور می کنید که می دانید چه فردی درون گرا است و چه کسی نه؟ گرچه ممکن است شما یک فرد درونگرا را به عنوان یک گلدار خجالتی در نظر بگیرید که ترجیح می دهد به جای معاشرت در خانه تنها بماند ، افراد درونگرا در واقع انواع مختلفی دارند و دارای ویژگی های بسیار متنوعی هستند.

مطمئناً افراد درون گرای زیادی وجود دارند که از نظر اجتماعی محفوظ هستند و ترجیح می دهند در خانه بمانند و کتاب بخوانند تا اینکه به یک مهمانی بزرگ بروند ، اما افراد درون گرا نیز هستند که از معاشرت لذت می برند. حتی ممکن است تعجب کنید اگر بدانید بسیاری از افرادی که فکر می کنید آنها “پروانه های اجتماعی” هستند ممکن است کاملاً درون گرا باشند.

موارد زیر تنها برخی از نشانه هایی است که نشان می دهد شما (یا شخصی که می شناسید) یک فرد درون گرا هستید.

1 -در اطراف بودن افراد باعث کاهش انرژی شما می شود

آیا بعد از گذراندن وقت با افراد زیادی احساس خستگی می کنید؟ آیا بعد از یک روز تعامل با دیگران ، آیا شما اغلب نیاز به عقب نشینی در یک مکان ساکت و زمان طولانی برای همه خود دارید؟ یکی از ویژگی های بزرگ از این نوع شخصیتی است که افراد درونگرا به  صرف  انرژی در موقعیت های اجتماعی، بر خلاف افراد برونگرا که  افزایش  انرژی از جمله تعامل. 3

این بدان معنا نیست که همه افراد درونگرا به کلی از وقایع اجتماعی دوری می کنند.

بسیاری از افراد درونگرا در واقع از گذراندن اوقات در کنار دیگران لذت می برند ، با یک هشدار مهم – درونگراها تمایل دارند شرکت دوستان نزدیک را ترجیح دهند. در حالی که یک برون گرا ممکن است به مهمانی با هدف ملاقات با افراد جدید برود ، یک فرد درون گرا قصد دارد وقت با کیفیتی را برای گفتگو با دوستان خوب بگذراند.

2 -از تنهایی لذت می برید

به عنوان یک درون گرا ، ایده شما برای یک وقت خوب یک بعد از ظهر آرام برای خودتان است تا از سرگرمی ها و علایق خود لذت ببرید.

چند ساعت تنها با یک کتاب خوب ، یک طبیعت گردی آرام یا برنامه تلویزیونی مورد علاقه خود ، روش های عالی برای کمک به شما در احساس شارژ و انرژی هستند.

این بدان معنا نیست که یک فرد درونگرا می خواهد همیشه دائما تنها باشد. بسیاری از افراد درونگرا عاشق گذراندن وقت با دوستان و تعامل با افراد آشنا در موقعیت های اجتماعی هستند. نکته کلیدی که باید به خاطر بسپارید این است که بعد از یک روز طولانی فعالیت اجتماعی ، یک فرد درونگرا احتمالاً می خواهد در مکانی آرام برای فکر کردن ، تأمل و شارژ مجدد عقب نشینی کند.

اگر چند ساعت تنها ماندن به نظر ایده خوب شما می رسد ، ممکن است یک فرد درونگرا باشید.

3 -شما یک گروه کوچک از دوستان نزدیک دارید

یک تصور غلط رایج در مورد افراد درونگرا این است که آنها مردم را دوست ندارند. گرچه افراد درونگرا معمولاً از معاشرت زیادی برخوردار نیستند ، اما از داشتن گروه کوچکی از دوستان که به ویژه با آنها نزدیک هستند لذت می برند. افراد درون گرا به جای داشتن یک حلقه اجتماعی وسیع از افرادی که فقط در سطح سطحی می شناسند ، ترجیح می دهند به روابط عمیق و طولانی مدت پایبند باشند که با نزدیکی و صمیمیت زیادی مشخص شده است.

محققان دریافته اند افراد بالای این ویژگی تمایل به داشتن گروه کوچکتر از دوستان دارند. در حالی که برون گراها عموماً دوستان و آشنایان گسترده ای دارند ، افراد درون گرا معمولاً با دقت بیشتری دوستان خود را انتخاب می کنند. نزدیکترین روابط آنها عمیق و قابل توجه است. آنها همچنین ترجیح می دهند به جای یک گروه بزرگ ، با افراد بر اساس یک به یک ارتباط برقرار کنند.

اگر دایره اجتماعی شما تمایل به کوچک ، اما بسیار نزدیک بودن داشته باشد ، احتمال اینکه درون گرا باشید بسیار خوب است.

4 -مردم غالباً شما را به عنوان ساکت توصیف می کنند و ممکن است شناختن شما دشوار باشد

افراد درونگرا اغلب ساکت ، محفوظ ، ملایم توصیف می شوند و گاهی اوقات با خجالتی بودن اشتباه می شوند  .

در حالی که برخی از افراد درونگرا مطمئناً خجالتی هستند ، اما مردم مطمئناً ذخیره یک فرد درونگرا را به دلیل ترسو بودن اشتباه نمی گیرند. در بسیاری از موارد ، افراد با این تیپ شخصیتی به سادگی ترجیح می دهند کلمات خود را با دقت انتخاب کنند و وقت و انرژی خود را صرف چت و گفتگوی بی مورد نکنند.

اگر از نوع ساکت و کمی مقید هستید ، احتمالاً درون گرا هستید.

5 -تحریک بیش از حد باعث می شود احساس حواس پرتی و تمرکز نداشته باشید

وقتی افراد درونگرا مجبور به گذراندن وقت خود در فعالیت ها یا محیط هایی هستند که بسیار شلوغ است ، در نهایت می توانند احساس تمرکز و فشار کافی کنند. از طرف دیگر ، برون گراها در شرایطی که فعالیت زیادی وجود دارد و احتمال کسل شدن کمی وجود دارد ، تمایل به رشد دارند.

حداقل بر اساس یک مطالعه ، محققان دریافته اند که افراد درونگرا نسبت به افراد برونگرا به راحتی حواس پرت می شوند ، 4  دلیل این امر این است که چرا افراد درونگرا ترجیح می دهند یک محیط ساکت و آرام تر باشند.

اگر تمایل دارید که در موقعیت های شلوغ اجتماعی احساس غرق شوید ، احتمالاً یک فرد درون گرا هستید.

6 -شما بسیار خودآگاه هستید

از آنجا که افراد درونگرا تمایل به درون گرایی دارند ، زمان زیادی را نیز به بررسی تجربیات داخلی خود اختصاص می دهند. اگر احساس می کنید دانش و بینش بسیار خوبی در مورد خود ، انگیزه ها و احساسات خود دارید ، ممکن است بیشتر فردی درون گرا باشید.

افراد درونگرا معمولاً از فکر کردن و بررسی موارد در ذهن خود لذت می برند. خودآگاهی و درک خود برای افراد درونگرا مهم است ، بنابراین آنها اغلب وقت زیادی را صرف یادگیری بیشتر در مورد خود می کنند. این ممکن است شامل سرگرمی هایی باشد که از آنها لذت می برند ، فکر کردن در مورد زندگی خود و خواندن کتابهایی که موضوعات و موضوعاتی را که برای آنها مهم است کشف می کنند.

اگر احساس می کنید از خود آگاهی دارید و از به دست آوردن دانش عمیق درباره خود لذت می برید ، ممکن است بیشتر یک فرد درون گرا باشید.

7 -شما دوست دارید با تماشا یاد بگیرید

در جایی که برون گراها ترجیح می دهند دقیقاً بپرند و از طریق تجربه عملی یاد بگیرند ، افراد درونگرا معمولاً یادگیری را با مشاهده مشاهده می کنند . در حالی که برون گراها معمولاً از طریق آزمون و خطا یاد می گیرند ، افراد درون گرا با تماشای آن بهترین چیز را می آموزند.

افراد درونگرا دوست دارند دیگران را مکرراً انجام یک کار را تماشا کنند تا زمانی که احساس کنند می توانند به تنهایی اقدامات را تکرار کنند. وقتی افراد درونگرا از تجربه شخصی خود درس می گیرند ، ترجیح می دهند در جایی خصوصی تمرین کنند که بتوانند مهارت ها و توانایی های خود را بدون نیاز به اجرای برنامه برای مخاطب ایجاد کنند.

اگر دوست دارید بیشتر با تماشا بیشتر از انجام کار یاد بگیرید ، این احتمال وجود دارد که شخصیتی درون گرا داشته باشید.

8- شما به مشاغلی می پردازید که استقلال را درگیر می کنند

همانطور که تصور می کنید ، مشاغلی که به تعامل اجتماعی زیادی احتیاج دارند معمولاً جذابیت چندانی در افراد درونگرا ندارند. از طرف دیگر ، مشاغلی که مستلزم کار مستقل هستند ، غالباً انتخاب بسیار خوبی برای افراد درونگرا هستند. به عنوان مثال ، یک فرد درون گرا ممکن است از کار به عنوان نویسنده ، حسابدار ، برنامه ریز رایانه ، طراح گرافیک ، داروساز یا هنرمند لذت ببرد.

درون گرایی در مقابل کمرویی

توجه به این نکته مهم است که درونگرایی لزوماً با کمرویی برابر نیست. نویسندگان اشمیت و باس در کتاب خود ،  توسعه خجالتی و کناره گیری اجتماعی ” می نویسند: “جامعه پذیری به انگیزه ای قوی یا ضعیف مربوط می شود که بخواهیم با دیگران باشیم ، در حالی که کمرویی به رفتاری در کنار دیگران ، ممانعت یا ممانعت از آن اشاره دارد ، همچنین احساس تنش و ناراحتی. ”

کمرویی نشان دهنده ترس از افراد یا موقعیت های اجتماعی است. از طرف دیگر افراد درونگرا خیلی دوست ندارند وقت زیادی را برای تعامل با افراد دیگر بگذرانند.

با این حال ، افراد درونگرا از بودن در کنار افرادی که به آنها نزدیک هستند قدردانی می کنند. آنها درگیر کردن در “گفتگوی کوچک” را خسته کننده می دانند اما از مکالمه های عمیق و معنی دار لذت می برند. درون گراها همچنین تمایل دارند قبل از صحبت درمورد چیزها فکر کنند. آنها می خواهند قبل از ابراز عقیده یا تلاش برای ارائه توضیحی ، درک کاملی از یک مفهوم داشته باشند.

 

باورهای غلط

در مقاله ای عالی   در  Atlantic Monthly ، نویسنده Jonathan Rauch برخی از افسانه ها و باورهای غلط رایج در مورد افراد درون گرا را در نظر گرفت. در حالی که برون گراها غالباً خجالتی ، دور و متکبر برچسب گذاری می شوند ، راوچ توضیح می دهد که این برداشت ها ناشی از عدم توانایی برون گراها در درک چگونگی عملکرد درون گراها است.

راوچ پیشنهاد می کند: “برون گراها درک درون گرایی ندارند یا اصلاً درک نمی کنند.” “آنها تصور می كنند كه شركت ، به خصوص شركت آنها ، همیشه مورد استقبال قرار می گیرد. آنها نمی توانند تصور كنند كه چرا یك نفر باید تنها باشد ؛ در واقع ، آنها اغلب با این پیشنهاد چرت می زنند. همانطور كه ​​سعی كرده ام موضوع را برای برون گراها توضیح دهم ، من هرگز احساس نکردم که هیچ یک از آنها واقعاً درک کرده اند. ”

بر اساس برآوردها ، افراد برون گرا حدود 3 بر یک از افراد درونگرا بیشتر هستند. 1 افراد  درونگرا غالباً درمی یابند كه افراد دیگر سعی در تغییر آنها دارند یا حتی پیشنهاد می كنند كه مشكلی در آنها وجود دارد. هیچ چیز از حقیقت دورتر نیست. در حالی که افراد درونگرا قسمت کوچکتری از جمعیت را تشکیل می دهند ، هیچ تیپ شخصیتی درست یا غلطی وجود ندارد. در عوض ، هر دو درون گراها و برون گراها باید در درک تفاوت ها و شباهت های یکدیگر تلاش کنند.

 

به یاد داشته باشید ، درونگرایی ویژگی همه یا هیچ چیز نیست. افراد می توانند همان چیزی باشند که شما می توانید درون خود را با سرمایه I (یا همان “بسیار درون گرا”) بنامید یا ممکن است در برخی شرایط با برخی از گرایش های درون گرا برون ریز باشند. درون گرایی به طور پیوسته همراه با برون گرایی وجود دارد و بیشتر افراد تمایل دارند در جایی بین این دو دروغ بگویند.

اگر برخی از ویژگی های درونگرایی و برخی ویژگی های برونگرایی را شناسایی کنید ، احتمال بسیار خوبی وجود دارد که شما یکی از 70 درصد افرادی باشید که جایی در وسط قرار می گیرند. افراد مبتلا معمولاً از اینکه وقت خود را با دیگران بگذرانند و هم وقت خود را به تنهایی سپری کنند ، 5  به شرایط و نیازهای آنها در لحظه بستگی دارد.

از همه مهمتر ، به یاد داشته باشید که یک نوع “بهتر” از نوع دیگر نیست. هر گرایش بسته به شرایط می تواند مزایا و معایبی داشته باشد. با درک بهتر شخصیت ، می توانید یاد بگیرید که چگونه نقاط قوت خود را بازی کنید.

اگر فرد درون گرا هستید ، اگر تحریکات ناشی از دنیای خارج بیش از حد شود ، راه هایی برای مقابله با آن پیدا کنید. به دنبال لحظه ای آرام باشید که بتوانید از صداهای طاقت فرسا دور شوید و دوباره شارژ کنید.

در یک مطالعه از افراد درونگرا بزرگسالان بین سنین 18 تا 80 سال ، مشخص شد کسانی که روابط اجتماعی قوی و مهارت تنظیم عاطفی دارند نسبت به افرادی که این مهارت ها را ندارند خوشبخت ترند. با پرورش روابط نزدیک خود به منظور تقویت روابط اجتماعی قوی و استفاده از تمایل به نگاه به درون برای ایجاد درک عاطفی استوار ، از نقاط قوت خود نهایت استفاده را ببرید.

درون گرایی کاملا طبیعی است. اگر می بینید که گرایش های درون گرایانه شما نتیجه اضطرابی است که بر عملکرد طبیعی و روزمره شما تأثیر می گذارد ، با پزشک یا متخصص بهداشت روان مشورت کنید.

 

 

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید !

آیا آماده ی استفاده از این فرصت بی نظیر هستید ؟!!

در این درگاه شما هم وطن عزیز میتوانید چنانچه خدای ناکرده مبتلا به انواع امراض جسمی اعم از بیماریهای عام و همینطور بیماریهای خاص و خلاصه هرگونه نارحتی و مشکل جسمی هستید نسبت به درمان آن اقدام نمائید

همچنین اگر دچار انواع مشکلات روحی میباشید و چنانچه در هر بخش و یا برهه از زندگی تان دچار مشکل شده اید و برای رفع آن نیاز به مشاوره ای تخصصی و بسیار تاثیر گذار دارید و یا بطور کل برای ارتقای سطح کیفی فردیت و یا روابط و یا رشد شخصیت خود و خانواده خویش نیاز به مشاوره های موثر و کاربردی دارید بنحوی کاملا آسان و بدون هیچگونه پیچیدگی در کمترین زمان ممکن بصورت آنلاین  اطلاعات خود را ثبت فرمائید

ما بعنوان اولین پایه گذاران مشاوره و درمان از راه دور تجربه فراوانی اندوخته ایم درمان و بهبود قطعی و بدون عودت را در شیوه و طریق درمانی استاد حکیم رضی تجربه فرمائید .

 

آیا آماده ی استفاده از این فرصت بی نظیر هستید ؟!!

به اشتراک بگذارید

حکیم رضی (مدیریت هیئت تحریریه و ریاست وب سایت)
حکیم رضی (مدیریت هیئت تحریریه و ریاست وب سایت)
طبیب و مدرس طب و پزشکی و فلسفه و الهیات و هیئت و نجوم و روانشناسی عمق نگر وابواب علوم . مشاور و متخصص در زمینه انواع موضوعات انسان محور بر پایه انسان شناسی و محقق در زمینه ابواب علوم تطبیقی

مقالات مرتبط

تیپ شخصیت ENFP
تیپ شخصیت ENFP
Campaigner -ENFP ENFP برونگرا ، شهودی ، احساساتی و ادراکی این تیپ شخصیتی بسیار فردگرایانه است. قهرمانان...
مطالعه
تیپ شخصیت INFJ
تیپ شخصیت INFJ
تیپ شخصیت INFJ Advocates - INFJ درونگرا ، شهودی ، احساساتی و قضاوت کننده کسی است که دارای ویژگی های شخصیتی...
مطالعه
تیپ شخصیت Esfp
تیپ شخصیت Esfp
تیپ شخصیت Esfp ESFP ها سرگرمی های با نشاطی هستند که اطرافیان خود را مجذوب خود می کنند و درگیر می کنند. آنها...
مطالعه
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

Recent Posts
دسته‌ها