طِباعِ بُرُوج

advanced divider
7780008

طِباعِ بُرُوج‏

یا همان طبایع بروج دوازده گانه

هر گاه بروج را در دو سطر نویسى قهرا سطر اول بالا و سطر دوم زیر قرار خواهد گرفت در این صورت گفته ‏اند که بروجى که در سطر اول و یا سطر بالا قرار گیرند بروج گرم بود و آنچه در سطر زیر قرار گیرد سرد بود پس از آن هر برجى از بروج بالا را با برج زیرین همان مقایسه کنند یا هر دو خشک باشد و یا هر دو تر همچنین تا آخر» و چون برجى را به صفت قوه منفعله یعنى خشک یا تر در این صورت در میابى که هر برجى منطبق با کدام برج از بروج است و با کدام خلط و اخلاط اربعه و از این جهت است که منجمان هر برجى که گرم و خشک است بآتش منسوب کنند و مزاج آن را صفراوى دانند و هر برجى که سرد و خشک است منسوب به زمین کنند.

و مزاج آن سوداوى بوده و هر برجى که گرم و تر است منسوب به هوا کنند و مزاج آن را دموى دانند و هر برجى که سرد و تر است منسوب بآب کنند و مزاج او را بلغمى دانند و برین قاعده بروج بدین صورت در آیند.

سطر اول: برجهاى گرم حمل، جوزا، اسد، میزان، قوس، دلو

سطر دوم:ثور، سرطان، سنبله، عقرب، جدى حمل ثور خشک و تر.

جوزا سرطان سرد و تر.

اسد سنبله هر دو خشک.

میزان عقرب هر دو تر قوس جدى هر دو خشک.

دلو حوت هر دو تر بنا بر این از حمل شروع کنند و بلا فاصله ثور که برج دوم است زیر آن نویسند و جوزا که برج سوم است بالا و سرطان که چهارم است زیر آن تا دو سطر تمام شود.

(رجوع به التفهیم ص ۳۱۷ شود)

‫2 دیدگاه ها

  1. بالاخره سایتی که میخواستم بعد از مدتها پیدا کردم تا بتونم بجای حرفهای تکراری مطالبی رو که در علوم غامضه موجوده و ما از منابعش غافلیم رو یافت کنم و مورد بررسی و مطالعه قرار بدم واقعا ازتون بسیار سپاسگذارم

    1. آیت مداری گفت:

      سلام کاملا با نظر این دوست عزیز موافق هستم و من هم به نوبه خودم از استاد و حکیم بزرگوار کمال تشکر رو دارم سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا